Rekisteriseloste

Palvelun kuvaus ja rekisteriseloste

www.blockchainforum.fi -sivuston kuvaus

www.blockchainforum.fi on Blockchain -forum ry:n verkkosivusto. Yhdistys(lyhenne BcF) vastaa sivuston ylläpidosta ja kehittämisestä. Sivusto on suunnattu Blockchain-ilmiöstä kiinnostuneille.

www.blockchainforum.fi julkaistaan suomeksi. Lisäksi sivuilla on lyhyt BcF:n esittely englanniksi.

Sivut muodostuvat BcF:n toiminnan, julkaisujen ja palveluiden sekä standardisoinnin esittelystä. Sivuston tarkoitus on auttaa kiinnostuneita verkostoitumaan ja kertoa mitä hyötyä on olla yhdistyksen jäsen. Lisäksi sivuilla on tapahtumakalenteri, jonka kautta voi ilmoittautua BcF:n järjestämiin tilaisuuksiin. Sivuilla on myös BcF:n uutiskirje, joka on mahdollista tilata omaan sähköpostiin.

BcF vastaa verkkopalvelun sisällöstä. Korjaamme havaitut virheet viivytyksettä.

Päätoimittaja on perustajajäsen Markus Lehtonen, puh. +358 50 548 4559 tai sähköposti: etunimi.sukunimi@blockchainforum.fi

Tekijänoikeudet

Palvelussa olevan aineiston tekijänoikeudet kuuluvat BcF:lle, ellei toisin mainita. Sivujen tekstiaineistoa voi käyttää ja kopioida, mutta lähde tulee tällöin mainita. Sivuihin voi tehdä vapaasti linkityksiä.

Valokuvien ja muun kuvamateriaalin tekijänoikeudet ovat kuvaajilla, kuvien tekijöillä tai BcF:llä. Materiaalin käytöstä sekä omaan että kaupalliseen tarkoitukseen on aina sovittava erikseen päätoimittajan kanssa.

Uutiskirjeen rekisteriseloste

Rekisteriseloste on Henkilötietolain (523/1999) 10 §:n mukainen.

Rekisterinpitäjä

Blockchain -forum ry
PL 243
00101 Helsinki
puh. +358 50 548 4559
sähköposti: bcf@blockchainforum.fi

Rekisteriasioita hoitaa

Perustajajäsen Markus Lehtonen
Blockchain -forum ry
PL 243
00101 Helsinki
puh. +358 50 548 4559
sähköposti: bcf@blockchainforum.fi

Rekisterin nimi

BcF:n uutiskirjeiden asiakasrekisteri

Tietojen käyttötarkoitus

Rekisteritietoja käytetään BcF:n ja asiakkaan sekä BcF:n ja sidosryhmien välisen suhteen hoitoon ja ylläpitoon. Käytämme tietoja BcF:n uutiskirjeiden lähettämiseen, markkinointiin ja muuhun asiakasviestintään.

Tietojen lähde

Rekisterin tiedot saamme asiakkailta itseltään sähköisellä lomakkeella tai kun he antavat tietonsa BcF:n henkilöstölle esimerkiksi julkaisutilausten yhteydessä. Saamme tietoja myös, kun asiakkaat päivittävät uutiskirjeen tilaustietoja.

Tietojen oikeellisuus

BcF ei tarkista tietojen oikeellisuutta. Asiakkaalla on mahdollisuus korjata tietojansa sekä poistaa niitä uutiskirjeessä olevalla toiminnolla, sähköpostitse bcf@blockchainforum.fi,  palautelomakkeella tai ilmoittamalla siitä muulla tavoin BcF:ään.

Rekisterin tietosisältö

www.blockchainforum.fi –verkkopalvelun asiakasrekisteri on osa BcF:n asiakastietojärjestelmää, jota käytetään asiakas-, sidosryhmä-, tuote- ja  palautetiedon hallintaan. Rekisteri sisältää seuraavat tiedot

  • etunimi ja sukunimi
  • sähköpostiosoite
  • asiakkaan mahdollisesti antama tieto työnantajaorganisaatiosta
  • tieto mahdollisesta osallistumisesta BcF:n järjestämiin tilaisuuksiin
  • kuuluminen postituslistoille.

Tietojen luovutus

BcF ei luovuta rekisterin tietoja ulkopuolisille.

Rekisterin suojaus

Rekisterin hallintaa yksittäisten asiakkaiden osalta ei ole suojattu käyttäjätunnuksella ja salasanalla.

Rekisterin käyttöoikeudet ovat www.blockchainforum.fi –sivuston toimituskuntaan kuuluvilla, vakituisessa jäsensuhteessa olevilla BcF:n toimihenkilöille ja määräaikaisilla toimihenkilöllä sivuston päätoimittajan harkinnan mukaan. He pääsevät katsomaan rekisteritietoja sekä muuttamaan ja poistamaan niitä. Kaikilla rekisteriä käsittelevillä henkilöillä on henkilökohtainen käyttöoikeus. Sisäänkirjautumiset järjestelmään pystytään todentamaan henkilökohtaisen käyttäjätunnuksen ja salasanan perusteella. Ulkopuolisilta pääsy on estetty asianmukaisella tavalla.