Tervetuloa blockchain Foorumiin, hajautettuja teknologioita edistävään yhteisöön.

Haluamme edistää avointa keskustelua asiakkaiden, toimittajien sekä lainsäätäjien kesken ja lisätä suomalaista osaamista kouluttamalla ja järjestämällä tilaisuuksia hajautetuista teknologioista.

Yhdistyksen tavoitteet
Go to TOIMIJAT YHTEEN

TOIMIJAT YHTEEN

Tavoitteenamme on saada alan eri toimijat (asiakkaat, konsultit, koodarit, ja muut toimijat) yhteen, löytämään toisensa sekä luomaan tätä kautta uutta yhteistä liiketoimintaa

Go to LIIKETOIMINTA

LIIKETOIMINTA

Haluamme vaikuttaa Suomen liiketoiminta-, IT- ja lainsäädännölliseen ilmapiiriin suotuisasti. Pyrimme tuomaan alan ammattilaisia niin ulko- kuin kotimaasta tilaisuuksiimme sekä tiedottamaan mahdollisuuksista käyttää DLT:tä tai sen päälle rakennettuja innovatiivisia sovelluksia liiketoiminnoissa.

Go to KOULUTUS

KOULUTUS

Yhtenä tärkeimmistä tavoitteistamme on kouluttaa suomalaisia hajautettujen teknologioiden saloihin. Tämä tapahtuu kursseilla, iltapäivään painottuvilla tilaisuuksilla sekä syksyllä järjestettävällä tapahtumalla, joka kerää alan osaajat yhteen paikkaan kokonaiseksi päiväksi.

Go to KANSAINVÄLISYYS

KANSAINVÄLISYYS

Meillä on erinomaiset yhteydet ulkomailla toimiviin sisarjärjestöihin sekä alan toimijoihin. Haluamme tuoda ulkomaan oppeja Suomeen sekä yhdistää suomalaisia ulkomaisiin DLT -toimijoihin.

YHDISTYKSEN HALLITUS

MARKUS LEHTONEN

Hallituksen puheenjohtaja
Markus on yhdistyksen “yleismies”, mukana ratkaisemassa tapaamisiin, rahoituksiin, julkaisuihin, jäsentukeen ja muihin asioihin jotka askarruttavat. Kysy pois!

TOMI DAHLBERG

Hallituksen jäsen
Professori ja hallitusammattilainen. (POP, digitaalisen liiketoiminnan johtaminen) DLT-teknologioiden soveltaminen uuden liiketoiminnan kehittämisessä, uudistamisessa tai mullistamisessa. Organisaation sisäisten ja organisaatioiden välisten hallinta- liiketoimintamallien sekä digitaalisen strategian tutkija.

NERMIN HAIREDIN

Hallituksen jäsen
Nermin edustaa hallituksessa markkinoinnin ääntä ja haluaa tuoda DLT:n mahdollisuudet osaksi Suomen alustataloutta. Taustaa hänellä on liiketoimintojen digitalisoinnista, datasta, analytiikasta ja markkinointiviestinnästä.

TEEMU RISSANEN

Hallituksen jäsen
CISM sertifioitu tietoturvakonsultti erikoistunut sähköinen identiteetin kysymyksiin, julkisen avaimen teknologioihin (PKI), sähköiseen allekirjoitukseen, älykortteihin, eIDAS -asetukseen ja Luottamusverkostoon liittyviin kysymyksiin, sekä Blockchain ja Distributed Ledger teknologioihin.

NIKO KOTINIEMI

Hallituksen jäsen

TOMMI ELO

Hallituksen jäsen
Lohkoketjuagnostisen konsultointiyhtiön Luottamuksen löyly osk:n toimitusjohtaja ja tohtorikoulutettava, blockchainforumin perustajajäsen. Mukana järjestämässä lohkoketjuaiheisia meetupeja.

Liity joukkoon tai kysele lisää